Είδη συνεδριών

eidi-syndrion

Για να διασφαλίσω οτι η συνεργασία μας θα είναι αποτελεσματική, προσφέρω δωρεάν μία πρώτη συνεδρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας θα συζητήσουμε το θέμα που σε απασχολεί και θα σου εξηγήσω πως λειτουργεί το Life Coaching και πως θα δουλέψουμε μαζί. Έτσι θα αποκτήσεις μία σημαντική προσωπική εμπειρία. Ο στόχος μου είναι να δούμε αν το Life Coaching είναι κατάλληλο για εσένα και αν εσύ και εγώ μπορούμε να γίνουμε καλοί συνεργάτες έτσι ώστε να αποφασίσεις τα επόμενα βήματά σου.

Στη συνέχεια θα σχεδιάσουμε μαζί το δικό σου προσωπικό πρόγραμμα συνεδριών..

Κάθε συνεδρία είναι ατομική. Εκτός αν αφορά θέματα σχέσεων οπότε είναι πιθανό σε κάποιες συνεδρίες να συμμετέχουν και άλλα άτομα. Οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν με διάφορους τρόπους λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα, το χρόνο και τον τόπο διαμονής σου.

dentraki Προσωπικές συναντήσεις/συνεδρίες. Επιλέγουμε μαζί και συμφωνούμε το χώρο που θα γίνονται οι συνεδρίες έτσι ώστε και να αισθάνεσαι άνετα αλλά και να έχεις την συγκέντρωση που χρειάζεται. Αυτό το είδος συνεδριών ταιριάζει απόλυτα σ’εσένα που θέλεις οπωσδήποτε να έχεις επικοινωνία/επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.

dentraki Συνεδρίες μέσω Skype. Η νέα τάση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδανικές αν έχεις περιορισμένο χρόνο, ταξιδεύεις, η έχεις ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα. Λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως οι συνεδρίες πρόσωπο με πρόσωπο και έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα. Επιπλέον γίνονται εύκολα από την άνεση του χώρου σου, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο.

dentraki Τηλεφωνικές συνεδρίες. Λειτουργούν ακριβώς όπως και οι συνεδρίες μέσω skype και έχουν τα ίδια οφέλη. Η τηλεφωνική επικοινωνία χρειάζεται να γίνει από κάποιο μέρος που έχει ησυχία και δεν έχει παρεμβολές.

dentraki E-mail Life Coaching. Αυτός ο τρόπος λειτουργεί συνήθως σαν συμπληρωματικός των παραπάνω συνεδριών.

Όποιον τρόπο συνεδριών και αν επιλέξεις, τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται και η αποτελεσματικότητα του Life Coaching και της μεθόδου της Στρατηγικής Παρέμβασης είναι ακριβώς τα ίδια. Εσύ και εγώ θα χτίσουμε μία σταθερή σχέση συνεργασίας ανεξάρτητα από τον τρόπο επικοινωνίας μας.