Τι είναι το Life Coaching

life-coaching_2

Το  Life Coaching είναι μία υπηρεσία προσωπικής ενδυνάμωσης, μια αποτελεσματική προσέγγιση για να «βάλεις σε τάξη» τη ζωή σου, να συνειδητοποιήσεις αυτά που δεν θέλεις αλλά και αυτά που θέλεις, ώστε να φέρεις πραγματικές αλλαγές σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

Βασισμένο στην Ψυχολογία, την Ψυχανάλυση, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, την Κοινωνιολογία, την θεωρία των Ανθρώπινων Αναγκών, τις Νευροεπιστήμες, την Εκπαίδευση, το Life Coaching είναι μία συνεχής αναπτυξιακή διαδικασία που στοχεύει σε μόνιμα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Είναι ένα δυναμικό σύστημα υποστήριξης για να βελτιώσεις τη ζωή σου και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Κάθε άνθρωπος έρχεται στη ζωή με απεριόριστες δυνατότητες. Καθώς μεγαλώνει, οι δυνατότητες αυτές φαινομενικά λιγοστεύουν. Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί: «Παίρνω άραγε την σωστή απόφαση»; «Πότε θα έχω αναγνώριση από τον/την σύντροφό μου»; «Για πόσο ακόμα θα πρέπει να παραμείνω σ’αυτήν τη δουλειά»; «Πως θα ήταν η ζωή μου αν είχα κάνει άλλες επιλογές»; γιατι… its my life.

Χρησιμοποιώντας απλά, λογικά και καθημερινά εργαλεία, το Life Coaching ξεκινά με την κατανόηση του που βρίσκεσαι τώρα και εστιάζει εκεί που θέλεις να πας. Σου δίνει έτσι τη δυνατότητα να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτο-επίγνωση και να αναλάβεις εσύ την ευθύνη να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου.

Με το Life Coaching θα συνδεθείς και πάλι με τον προορισμό σου, που δεν είναι άλλος από μια ζωή πληρότητας, ευγνωμοσύνης και αφθονίας. Θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και θα κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου (προσωπικούς η επαγγελματικούς) γρήγορα και αποτελεσματικά και να ζήσεις μία χαρούμενη και γεμάτη ζωή.