K. Z. - Στέλεχος Επιχείρησης


Διαισθητική, ειλικρινής, υπέροχη ακροάτρια και με μία αισιόδοξη ζωντάνια, η Νάντια κατάφερε να κερδίσει πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη μου. Στο διάστημα που συνεργαστήκαμε μου έδωσε τα μέσα και τις τακτικές που χρειαζόμουν για να μπορώ να αντιλαμβάνομαι την κατάσταση από όλες τις πλευρές και να προχωρώ μπροστά. Η Νάντια διαβάζει τους ανθρώπους εξαιρετικά καλά και δε μένει στη θεωρία των πραγμάτων αλλά προσφέρει ουσιαστικές και to-the-point συμβουλές προσαρμοσμένες στις προσωπικές φιλοδοξίες του άλλου. Με την καλοσύνη και τη γλυκύτητά της δεν αργεί να σε κερδίσει αλλά βασικά -και πανω από όλα-, η Νάντια ενδιαφέρεται. Τη νοιάζει πως αισθάνεσαι και τι το προκαλεί και αναδεικνύει τις δυνατότητές σου να το διαχειριστείς. Προσωπικά, μετά από κάθε μας συνάντηση αισθανόμουν γεμάτη ενέργεια και δύναμη καθώς έχει ένα μοναδικό ταλέντο να βγάζει τη ‘’star’’ από μέσα μου. Εκτιμώ αφάνταστα την υποστήριξη και την καθοδήγησή της και θαυμάζω την αισιόδοξη οπτική της για τη ζωή και για τους λόγους αυτούς, θα συνεχίσω να τη συμβουλεύομαι.

Δ. Κ. - Επιχειρηματίας


Δουλεύοντας μαζί μου με υπομονή και αγάπη αλλά και με επιμονή, με βοήθησες να πετάξω τα περιττά βάρη από τη ζωή μου και να ξαναφέρω τη χαρά και τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητά μου. Σ’ ευχαριστώ γιατί όχι μόνο έκανα μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μου αλλά κυρίως γιατί τώρα είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου από ποτέ.
 

Ρ. Ν. - Σύμβουλος Διαχείρισης Προγραμμάτων


Η δουλειά μου με είχε κυριολεκτικά «ξεζουμίσει» και αισθανόμουν οτι έπρεπε να ξεφύγω από αυτήν αλλά οι φόβοι μου με εμπόδιζαν να κάνω κάτι. Σ’ ευχαριστώ Νάντια, προπονήτριά μου, κατ’αρχήν γιατί έφερες στο προσκήνιο το πάθος μου στη ζωή και γιατί τελικά έκανα την αλλαγή. Νιώθω ανακουφισμένη και έτοιμη να προχωρήσω στη νέα μου πραγματικότητα ...
 

ΛΤ - Καθηγήτρια


Το Life Coaching γίνεται εμπειρία με τη Νάντια! Κάνοντας τις κατάλληλες ερωτήσεις κατάφερε να «λύσει τον κόμπο» και να με προβληματίσει για τις επιλογές μου. Κινούμενη με μεγάλη άνεση στη χρήση κατάλληλων εργαλείων και τεχνικών, ενίσχυσε τη διαδικασία αλλαγής. Συνόδευσε αυτήν την πορεία με ενσυναίσθηση, θετικότητα και κέφι, ενώ δε δίστασε να χρησιμοποιήσει τη διαίσθησή της εντοπίζοντας τα κρίσιμα σημεία. Με υποστήριξε με μεγάλη προθυμία και ήταν διαθέσιμη να με κάνει να ανακαλύψω το δρόμο που βγάζει από το «τούνελ». Η θέρμη και η θετικότητα σε συνδυασμό με την οξύνοιά της με συνοδεύουν για καιρό!

Μ. Κ. - Ψυχοθεραπεύτρια


Ο επαγγελματισμός, η ζεστασιά, η σιγουριά, το χιούμορ, η βαθιά κατανόηση και η διακριτική σπρωξιά είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που εκτίμησα σε εσένα Νάντια, σχεδόν από την αρχή της συνεργασίας μας. Η επαγγελματική μου ιδιότητα ως ψυχοθεραπεύτρια και συνεπώς ως «ξερόλας» θα μπορούσε να φέρει δυσκολία και αντίσταση στο έργο σου, όμως εσύ στάθηκες με απλότητα, σεβασμό και διακριτική διεισδυτικότητα απέναντί μου κάτι που με κέρδισε και με έκανε να σε εμπιστευτώ πολύ γρήγορα. Είσαι άνθρωπος που νοιάζεσαι, που εκφράζεσαι άμεσα και με αυθεντικότητα, γνωρίζεις που να στηρίξεις, πότε να σπρώξεις. Είσαι η επαγγελματίας που φροντίζει να ενημερώνεται. Είσαι η Life Coach που αξίζει κάποιος να συνεργαστεί γιατί δεν μιλάς τυπικά, δεν αντιγράφεις λόγια και τσιτάτα και γιατί γνωρίζεις πώς να συνοδέψεις τον άλλον εκεί που θέλει να πάει με επιτυχία. Σ’ ευχαριστώ πολύ Νάντια μου γιατί εκτός από την συνεργασία μας νοιώθω πως έχω κερδίσει και μία πραγματική φίλη.

Α. Κ - Τραπεζικό στέλεχος


Η Νάντια πιστεύει στη δύναμη του καθ’ενός από εμάς και στο δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο στη ζωή του, έτσι πιστεύει στο Life Coaching και το εξασκεί με αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος χαρισματικά οργανωτικός, ευέλικτος και πρακτικός. Με υπομονή, επιμονή και ενθουσιασμό με υποστήριξε να βάλω προτεραιότητες και να βρω την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας εύκολα μπορούσα να κατανοήσω την προσέγγιση και γρήγορα να βιώσω το αποτέλεσμα.