Σχετικά με την Νάντια

nadia-profil_new

Life Coach, Master στην Επικοινωνία και την Μέθοδο Στρατηγικής Παρέμβασης (SI Coaching).

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Η εμπειρία μου καλύπτει πάνω από 25 χρόνια στρατηγικής επικοινωνίας, επτά από τα οποία στις Η.Π.Α., με πελάτες μεγάλους πολυεθνικούς και ελληνικούς ομίλους. Η συνεργασία μου με το Αθήνα 2004 και το Mega Channel αποτελούν δύο από τους πιό σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα μου.

Μέσα από τη διεθνή επαγγελματική μου δραστηριότητα αλλά και τη μεγάλη μου αγάπη για τα ταξίδια, γνώρισα πολλές χώρες αλλά κυρίως πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, κουλτούρες, θρησκείες, ήθη και έθιμα, γλώσσες. Κάθε ταξίδι ήταν και είναι για εμένα ένας νέος ορίζοντας, μία καινούρια εμπειρία, ένας διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας, μία πρόκληση.

Το Life Coaching ξεκίνησε από προσωπικό ενδιαφέρον που γρήγορα εξελίχθηκε σε επαγγελματικό. Η προσωπική ενδυνάμωση, η επιτυχία – προσωπική και επαγγελματική – η κατανόηση του εαυτού μας, η επίτευξη των στόχων μας και τελικά η χαρά της ζωής αποτελούσαν και αποτελούν προκλήσεις για εμένα. Πιστεύω στην αστείρευτη δύναμη και τις άπειρες δυνατότητες που έχουμε μέσα μας! Σήμερα έχω τη χαρά και την τιμή να αξιοποιώ την εμπειρία μου και να βοηθώ ανθρώπους να ζούν μια ζωή χαρούμενη και δημιουργική, όπως αξίζει στον κάθε έναν και στην κάθε μία από εμάς.

Σπούδασα Μarketing Management (BSc) στο American College of Greece και Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις (MSc) στο Syracuse University στις Η.Π.Α. Είμαι πιστοποιημένη Life Coach και Master στην Μέθοδο Στρατηγικής Παρέμβασης (SI Coaching) από το Robbins Madanes Training Center, το επίσημο εκπαιδευτικό κέντρο του Master Coach Anthony Robbins και της κορυφαίας ψυχοθεραπεύτριας Cloe Madanes και από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Είμαι εκπαιδευτική συνεργάτης και εισηγήτρια σε προγράμματα δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης. Έχω συνεργαστεί με την Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και το ΙΝΕΠ σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων. Έχω εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε θέματα media training και public speaking. Αρθρογραφώ στο γυναικείο allyou.gr και στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό XpatAthens.

Προσφέρω εθελοντική εργασία ως coach στο Γον.Ις (www.gonis.gr), έναν ΜΚΟ που υποστηρίζει το δικαίωμα του παιδιού να έχει ίση πρόσβαση και στους δυο γονείς.

Μιλώ άπταιστα αγγλικά και γαλλικά και αρκετά καλά ιταλικά.